Kategórie
Hardware

Case Logic Lectro – puzdro na drobnú elektroniku

Case Logic Lectro je puzdro, do ktorého uložíte všetku drobnú elektroniku, ktorú na cestách potrebujete.

Mám takéto puzdrá a taštičky veľmi rada, pretože viem, že mám všetko pokope. Zároveň som si istá, že sa mi káble nezamotajú, alebo ich niekde nechtiac nevytratím.

Balenie a celkový vzhľad

Puzdro som kúpila v Alze a ani predajca, ani výrobca si s balením nerobili ťažkú hlavu. Dostala som ho jednoducho v igelitovom vrecku. Na samotnom spracovaní a vzhľade si už Case Logic dal viac záležať.

Case Logic Ledtro sa vyrába v troch variantoch – malé, stredné a veľké. Každé má menej či viac úložného priestoru a, samozrejme, iné rozmery. Ja som si kúpila stredné s rozmermi 25 x 15 x 7 cm a hmotnosťou 0,14 kg. Oproti tomu veľké meria 28 x 18,5 x 9 cm a váži 0,2 kg.

Puzdro je v mojom prípade čiernej farby a ušité z poliesteru. Vyzerá trošku ako elegantný peračník. Neviem ho lepšie popísať. 🙂 Otvára sa na zips, ktorý sa tiahne po obvode troch strán, takže po úplnom odzipsovaní ho môžete úplne roztvoriť a všetko uložené príslušenstvo máte hneď pred sebou.

Na prednej strane, ktorá je mierne vypuklá, nájdete iba logo výrobcu. Vľavo je putko zrejme na prevlečenie karabíny alebo popruhu, ani jedno však nie je v balení. Pravá, vrchná aj spodná strana sú úplne prázdne. Na zadnej nájdete prvé sieťované vrecko, do ktorého pohodlne zasuniete napríklad powerbank, a uško na pohodlnejšie prenášanie.

Vnútorné usporiadanie

Vnútro puzdra je čierno-pieskovej farby, takže uložené predmety budú v miernom kontraste.

Popíšem ho z pohľadu, ako by ste Case Logic Lectro otvorili tak, že jeho predná strana sa odklopí doľava.

  • Vľavo sa nachádza 5 elastických popruhov podľa výrobcu na upevnenie pamätových kariet, ale úplne pohodlne pomocou nich zafixujete akékoľvek menšie predmety (v mojom prípade káble). Pod nimi nájdete veľké zipsové vrecko.
  • Vpravo je potom voľný priestor s dvomi vreckami. Spodné je otvorené a vrchné s tými istými rozmermi je sieťované a zazipsované.

Cena (al)

Aktuálna cena Case Logic Lectro LAC102K v slovenských e-shopoch: € – € (Zdroj: Heureka.sk, )

Na Alze zoženiete stredný variant za 15,90 € a väčší za 29,90 €.

Puzdro môžete kúpiť aj na Alza.cz a podporiť tak moju tvorbu.

Záver – celkový dojem

Case Logic Lectro mi vyhovuje nielen svojím vnútorným rozložením, ale aj vzhľadom a rozmermi. Nie je veľké ani ťažké a pritom doň dám všetku elektroniku, ktorú na cestách potrebujem. Všetko má svoje miesto, nič sa nemotá, neprekáža, ani nevypadáva v tom najmenej vhodnom momente.

Za 16 € som dostala presne to, čo som chcela. A to sa nie vždy podarí.

Ako nosíte elektroniku vy? Dajte mi vedieť na Facebooku, vo facebookovej skupine Technológie bez zraku, e-mailom alebo do komentára pod článkom. Prepojme sa aj na sociálnej sieti LinkedIn.

Newsletter už odoberáte? Raz za mesiac dostanete zhrnutie hodnotných článkov, tipov a pozvánok v oblasti prístupnosti hlavne pre ľudí so zrakovým znevýhodnením.

PS: Podpora sa cení. Na domovskej obrazovke pod nadpisom 5. úrovne nájdete všetky spôsoby, akými môžete moju tvorbu podporiť. Ďakujem.

Chcem odoberať newsletter

* označuje povinné položky


Začiarknutím potvrďte


Z odberu sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na odkaz v päte e-mailu. Informácie o ochrane osobných údajov nájdete po kliknutí na stránku Zásady ochrany osobných údajov.

Na prihlásenie sa k odberu newslettera používam službu Mailchimp. Kliknutím na tlačidlo Prihlásiť potvrdzujete, že vaše údaje budú odoslané Mailchimpu na spracovanie.Viac zistíte tu (anglicky).


Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.