Kategórie
Hardware Rýchle správy

Bezdrôtová nabíjačka Baseus Jelly Wireless Charger 15 W Yellow

Nedávno som si kúpila bezdrôtovú nabíjačku s tým, že poslúži ako na nabíjanie bezdrôtových slúchadiel Huawei FreeBuds 3, tak najmä hodiniek Galaxy Watch 3.

Vybrala som si nabíjačku od značky Baseus, konkrétne model Jelly Wireless Charger 15 W Yellow. Je to žltá oválna plochá nabíjačka so zabudovaným káblom končiacim USB A konektorom. Nabíjacia plocha je z plastu a na nej sa nachádza ochranný kryt z TPU. Výrobca deklaruje, že vzdialenosť od nabíjaného zariadenia môže byť až 6 milimetrov, aby ste mohli napríklad mobil nabíjať aj s puzdrom. Nabíjačka má výkon 15 w  a integrovanú ochranu proti prebitiu, prehriatiu a skratom. Slúchadlá nabila spoľahlivo, avšak pozor, hodinky nenabíja. Pri položení hodiniek na nabíjaciu plochu sa síce hodinky tvária, že sa nabíjanie spustilo, avšak po chvíli sa zastaví.

Takže ak máte telefón a iné zariadenia s bezdrôtovým nabíjaním, môžem nabíjačku od Baseusu Jelly Wireless Charger 15 W odporúčať. Na nabíjanie hodiniek od Samsungu však neposlúži. Iné hodinky nemám, takže neviem posúdiť, ako by sa správala v kombinácii s inou značkou.

Ak máte otázku či pripomienku, píšte do komentárov pod článkom, na Facebooku alebo e-mailom. Sledovať stránku môžete aj na sociálnej sieti Twitter.;

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.